Web inkomst

Plus500 recension

Plus 500 är en handelsplattform som kännetecknas av enkelhet och professionalism. Denna mäklare erbjuder demokonto utan kostnad och är popular över hela världen.

Plus500 recension

Handla aktier, index, råvaror och valutor med kurser i realtid och avancerade tekniska analysverktyg. Prova demo handelsplattform från Plus500* utan tidsbegränsning och utan kostnad. Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt och kan resultera i förlust av hela ditt kapital!

Många handlare i Sverige har upptäckt potentialen till handelsapplikationen Plus500.

Länk: www.plus500.se *

Det är mycket bra med Plus500 (och även några negativa punkter). Låt oss titta på fördelar och nackdelar till denna handelsplattform.

* CFD:er är produkter med hävstångseffekt, och kan resultera i förlust av hela ditt kapital. Fullo förstår riskerna! CFD:er kanske inte passar dig.

Goda skäl att handla CFD och valuta via Plus500

Plus500 har mycket bra:

  • Plus500 ger dig nära sprider och inga provisioner på handel, vilket innebär att trading är billigt för dig.
  • Pålitlig utförande är också värt att nämna. Du kan vara säker på att få handeln gjort i rätt tid, och kommersiell mjukvara är robust och noggrann.
  • Du kan handla med CFD:er i valutor, aktier, index och råvaror.
  • Använda programvara med avancerad funktionalitet.
  • Betalningsalternativ som kreditkort och Moneybookers gör det enkelt att överföra pengar till och från konton.

Och, Plus500 är huvudsponsor av Club Atlético de Madrid, 2016 Champions League-finalister och 2013-2014 "La Liga"-mästare).

Nackdelar med Plus500?

Ingen tradingsoftware är perfekt, och vi har också funnit saker med Plus500 att vi är mindre nöjda med.

Det betyder inte att vi inte vill rekommendera, för de är en av de bästa plattformarna på marknaden, och även om det finns bättre nätmäklare är Plus500 verkligen värt att försöka - du kan utan risk testa en demonstration och skapa en fri praktiken konto.

Detta kan vi inte gillar med Plus500:

  • Inget stöd för MetaTrader 4 eller andra tredje plattformar (men de har sina egna handelssystem som fungerar bra).
  • Inget stöd för robothandel och automatiserad HFT-software (bara en nackdel för vissa proffs traders, men detta är inte ett problem för de flesta människor).

Ovannämnda nackdelarna är inte av väsentlig betydelse för de flesta handlare.

Plus500 - ett bedrägeri eller bluff?

Plus500 är en stark konkurrent till många andra tradingplattformar (CMC Markets, IG, IronFX, easyMarkets, eToro med flera).

Smutskastningskampanj är ett inte ovanligt taktik bland dominerande icke-reglerade företag, det svänger om sanningen och sprida nog ligger att de tjänar på en allmän misstro mot marknaden.

Det är synd att oärliga människor kommer att förstöra det här. Där läser vi om i Plus500 användarrecensioner inte stämmer alls med vad som händer, och mycket av det är uppenbarligen konstruerad av konkurrenter för att smutskasta bolaget eller av tredje part som resultat att näringsidkarna väljer andra handels-lösningar.

Vårt råd är att inte förlita sig på sådana granskningar alls, utan snarare beroende av sanningen. Som ett Financial Services Authority (FSA) reglerad företaget, finns det ingen tolerans för avvikelser och Plus500 måste följa alla lagar och regler.

Det finns massor av användarrecensioner som hånar alla som ropar "bedrägeri" på reglerade plattformar, i de flesta fall bör handlarna aldrig investerat i marknaden, eftersom de tog sig besväret att bekanta sig med grunderna Innan de började, eller det nämns en möjlig smutskastningskampanj av företag som fruktar konkurrens med Plus500.

Är Plus500 en bluff / bedrägeri eller är det en legitim verksamhet?

Plus500 är en legitim tjänst till trading. De är ett företag som regleras av Financial Services Authority (FSA) och måste följa en strikt ekonomiska regler. Plus500 är långt ifrån vad man skulle kunna kalla en bluff eller något nära det. Ändå tar det mer än en bra handelslösning för att uppnå popularitet bland dagens krävande handlare.

Minimalistisk CFD-handel

Plus500 har en minimalistisk inställning till CFD-handel vilket vi ser som en av sina starkaste sidor. För en professionell med ett behov av mycket avancerade funktioner kommer att vara en begränsning, men för de flesta människor nedskalning av funktioner vara en av de stora fördelarna med denna handel lösning.

För att undvika att bli förvirrad av mindre viktig information som du inte har tid att uppmärksamma mitten en en handel, och du är kvar att beakta de faktorer som betyder mest.

Lär allt det det väsentliga i CFD investeringar i aktier, valutor, råvaror och index med Plus500, de har den nödvändiga utbildningen av guider och gör dig möjlighet att fatta egna beslut.

Vår rekommendation är att du experimenterar med en praxis konto först, och sedan sätta in en deposition när du känner att du är redo att experimentera med riktiga pengar.

Pluss500 slutsats: Bra CFD-mäklare

Plus500 verkar ha allt som en trader vill ha: Ett legitimt företag med bra trading software. De är specialiserade på Contracts for Difference (CFD) i råvaror, aktier, valutor och index.

Så Plus500 är legitimt, men det är inte tillräckligt bra! För att ett företag ska vara intressant för näringsidkare måste kunna erbjuda något som är konkurrenskraftig. På webben är det inte tillräckligt för att vara bland de näst bästa, skulle bara eliten av de finansiella tjänsterna vara intressant. För en näringsidkare, alla konkurrenter bara ett klick bort, och de företag som är verksamma i kundefientlige handel branschen sällan överleva länge.

Allt verkar vara i perfekt ordning med Plus500, men är "bra" tillräkligt bra?

"Bra" är inte längre tillräckligt bra

Konkurrensen är stenhård, och "bra" är inte tillrackligt för en rekommendation.

Varför nöja sig med något som är bara "bra", när du kan få något som är "fantastiskt bra" utan extra ansträngning?

Plus500 är en av de få handelplattformer som tar emot vår rekommendation. Detta eftersom de har utmärkt sig i flera områden och har en intressant bestämmelse som förtjänar trad branschens uppmärksamhet. Plus500 är billigt och bra att använda, men det ensamt är en konkurrensfördel.

Så vad är det som gör Plus500 förtjänar vår rekommendation och uppmärksamhet från traders?

Plus500 är en licensierad, ansvarsfull verksamhet och komplett paket. Allt detta är gott och väl, men återigen, "bra" är inte längre tillräckligt bra.

De ger utmärkt kundservice, detta är också "bra".

De uppfyller alla tänkbara minst en kan förvänta sig av en kommersiell tjänst av detta slag.

Huvudkontoret ligger i London, världens finansiella huvudstad. Så vad?

Allt detta gör ensam inte något anmärkningsvärt.

Vad är Plus500 sin X-factor? Vad är det som gör att denna tjänst stiger över konkurrensen mellan så många andra finansplattformar?

Skillnad från många av alternativen:

Plus500 är en handelsplattform utvecklad av företaget, och står på egen hand. Deras plattform finns i tre versioner - en nedladdningsbar version, en webbaserad plattform och med gränssnitt för mobiltelefoner. Det speciella med deras plattform är att funktionaliteten är konstant i alla versioner, och det innebär att det är lätt att växla mellan de olika plattformarna. Man tänker inte på hur du agerar (via webben, via program på datorn eller via mobiltelefon). Kan du ägna all din uppmärksamhet åt trad ingen, oavsett vilken av de tre du använder.

Plus500 handelsplattformen ger all nödvändig information på en skärm så att den inte kräver "scrolling" för att hitta information som behövs.

Du får information om tidigare transaktioner och aktuella positioner utan att behöva söka för alltid, är allt lättillgängligt. Plus500 är bekväm för dem som föredrar en enkel och snabb handelsplattform.

Vad är "underbart" med Plus500?

Plus500 erbjuder inte bredden av funktioner som erbjuds av vissa andra tradingplattformar, men vi väljer att rekommendera Plus500 ändå.

En av de mest värdefulla funktioner som vi märkte nästan omedelbart när vi försökte Plus500 är att företaget har en gratis demo som kan användas på obestämd tid, och du kan öva så länge du anser nödvändiga. Denna demo är absolut ingen skyldighet och handel med virtuella demo-pengar inte utgör någon risk för dig. Men detta är i sig inte så stor, många CFD-leverantörer har en obegränsad fri rättegång, men det är åtminstone alltid välkommen och uppskattad med ett sådant erbjudande.

Plus500 erbjuder ett lärcentrum där handlare få grundläggande information om handel i valutahandel fungerar i praktiken. Detta är användbara guider och skräddarsydd för dem som tillämpar Plus500 sina plattformar. Det erbjuder praktiska exempel som stödjer den teoretiska förståelsen av marknaden och de går rakt på sak utan att lägga ut mycket om teoretiska. Kursen vänder sig till dig som vill komma igång med handel, snarare än att ta en examen i trading.

Plus500 erbjuder kundtjänst via e-post. Här är de defekta och vi skulel vilja se att de åtminstone hade kundtjänst via chatt eller telefon, men efter att ha sagt att det fungerar kundservice via e-post utmärkt och behovet för inlämnande av papper de har ett faxnummer som kan användas (visserligen, e-post en lika effektiv lösning för detta ändamål). Kundservice är bra.

Sen kommer vi till de riktigt fantastiska med Plus500 och kan sammanfattas enligt följande:

  • Valutahandel kan bli mycket komplicerat. Så komplicerat att vanliga dödliga inte förstår så mycket av det, och i stället väljer att ge upp. Onödiga och svårbegripliga funktioner som ingen använder normen i trading. Plus500 har tagit bort allt detta onödigt och ger en ren och effektiv handel erfarenhet som bara fungerar som den ska.
  • Alla onödiga funktioner tas bort, är en kvar med en handelsplattform som är mer transparent än någon annan på marknaden.
  • Det är svårt att sätta ord på varför vi rekommenderar Plus500, och det är detta som kallas X-factor. Med sin minimalistiska och effektiv lösning som de har lyckats utveckla en handelsplattform som inte liknar något annat vi har provat förut. Detta är inte den största handelsplattform har sina brister, men de sticker ut med sin eleganta handelslösning.

Om du vill ha en trading-upplevelse som låter dig fokusera på det väsentliga i valutamarknaden och andra finansiella marknader, utan alla perifera uppgifter som finns, så ska du prova en gratis demo konto med Plus500*

* CFD-tjänst, din kapital är i fara.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.