Web inkomst

Vad är CFD handel

CFD är en akronym för Contract for Difference, vilket ger dig chansen att äga en position i en valuta, lager, index eller råvara utan att nödvändigtvis äger den underliggande instrumentet.

Vad är CFD handel

CFD kan vara något finansiellt instrument. Det är inte begränsat till aktier (som många tror), men kan även användas på valutor, råvaror, index och andra finansiella instrument.

CFD-handel metoder

När du har en praktisk grund för att förstå något, blir det lättare. Låt oss förklara CFD-handel så det verkligen händer i praktiken:

Martin köper 1000 aktier i Google från din nätmäklare. Kristian köpare på plats 10 CFD i Google. Om Google beståndet går upp $ 5 kommer Kristian tjänar 5000 dollar.

Fördel med CFD-handel är att det finns ingen provision. När vi vet att kommissionen är en av de främsta anledningarna till att så många aktiva handlare misslyckas, så det är självklart att det är en stor fördel. När courtage avgiften är ute ur bilden blir mycket lättare att handla med finansiella instrument. En annan viktig aspekt av CFD-handel är att det är ett mycket mer effektivt sätt att handla för traditionella finansiella handelsinstrument.

Varning! Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna innan du börjar investera. Valutahandel och CFD handel innebär betydande risk för förlust.

Var kan du köpa CFD?

Inte alla online mäklare erbjuder kurtasjefri CFD-handel. När du hittar en online mäklare som erbjuder kurtasjefri handeln är det inte säkert marginal kravet är så mycket att skryta med. Det är bara inte så många CFD tjänster som har både kommersiella och kurtasjefri god marginal krav.

Plus500 är en CFD-tjänst (*Din kapital är i fara) har mer överkomliga marginal krav än de flesta, och du kan även handla CFD på en av världens bästa finansiella handelsplattformar. Vi är försiktiga att rekommendera tjänsterna här, men det är inte utan anledning som vi drar Plus500, ett bättre alternativ än detta du bör leta länge.

* Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Marginal Handeln i CFD

Marginal handel är kanske den största fördelen med CFD. Även med lite kapital för att köpa stora innehav i valutor, aktier, index och råvaror. Till exempel kan om du har 1000 miljoner köpa CFDs valuta värd 50.000 dollar. Här har vi en marginal mellan 1:50, vilket är den högsta från Plus500.

Marginalhandeln på 1:50 måste betraktas som vilda spekulationer, men det skulle ändå vara intressant, det finns mäklare som erbjuder högre marginaler än Plus500.

Plus500 har hittills lägre marginal än både eToro och easyMarkets. Tjänsten är inte sämre på grund av det. Fördelar är sällsynt för mer än 1:20 i marginalen ändå, och när detta anses vara mycket spekulativa, så med 1:50 med Plus500 måste du träna mer än tillräckligt utrymme för att gå vidare.

Leverage trading

En plattform som ger extrem "leverage" på valutatransaktioner är easyMarkets. Handelsmarginal här på 100:1, och med så lite som 1.000 kronor, kan du hålla positioner för 100.000 kronor! Det är klart att risken för förlust är stor, men så är den potentiella vinst också, det är just därför människor väljer att investera med "leverage".

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.