Web inkomst

Tjäna pengar på din hemsida

Lär dig att skapa en hemsida till dig själv eller ditt företag. Vi visar dig hur du skapar den och tjäna pengar på din hemsida.

Tjäna pengar på din hemsida

Att bygga en webbplats är enkelt och billig, om du gör det på rätt sätt. Du behöver inte hjälp från professionella webbutvecklare för att skapa en webbplats. Allt du behöver är att följa stegen nedan!

Börja planera egen webbplats

 1. Vilken webbplats? Ska det vara en personlig blogg, en webbutik, en hemsida för ditt företag, en onlinetjänst, eller ett forum? Ta reda på vilken typ av webbplats du vill ha!
 2. Funktionalitet? Vill du kunna posta nyheter med bilder, vill du ha ett kontaktformulär, forum, ett intranät, en admin panel där du kan redigera din sida? Ta reda på funktionalitet till din sida.

Vad du behöver för att skapa hemsida

 1. Du behöver:
  • domän
  • webbhotell
  • en dator med internetuppkoppling (naturligtvis)
 2. Köp domän och hosting. Hosting och domäner är billiga i dag. Vi rekommenderar att du använder Bluehost till hosting (webbhotel) då får du domän gratis. Till skandinaviska domäner (.se, .dk, .no, .nu) är one.com också bra och billig.
 3. Hitta din domän. Domänen bör inte vara för lång, och det ska vara enkelt att kommunicera domän munntlig.
 4. Å, Ä och Ö i domännamnet: Om du kan undvika att använda bokstäverna æ ø till domännamnet. En domän som såpa.com är en internationell donene (IDN) och den domän du verkligen köpa domänen xn - sär-ula.com - detta kallas Punycode.
 5. Billigaste webbhotell? Det beror på vad du letar efter, men med Bluehost får du gratis domän när du köper webbhotell, och de har en mycket bra hosting tjänst!

TIPS! Inte använda gratis webbhotell. Det är nästan alltid aldrig klokt att satsa på en gratis domän och webbhotell lösning. Du undrar bara dig själv om du tror att du har en bättre lösning gratis. Oavsett hur stor eller liten du föreställa att din webbplats ska vara, då du tjänat att betala för min egen domän (kostar under 100-lob av året) och hosting (som är något alla har råd att). Slösa inte tid på att försöka hitta gratis alternativ, det finns inga effektiva lösningar som är gratis - alla fria lösningar för bloggar, forum och webbplatser har stora nackdelar, och tro oss när vi säger att du kommer att ångra senare om du välja gratis webbhotell och "gratis domän" (läs: du får endast en försumbar subdomän, och aldrig en riktig domän om du väljer något gratis).

Hur du skapar din egen hemsida

Det finns många sätt att börja skapa webbplatser på, vissa är mycket lättare och bättre för människor än andra sätt.

 1. Skapa webbplats även det enkla sättet (rekommenderas): Använd Bluehost är en av de bäst utrustade lösningar för dem som vill skapa sin egen webbplats / hemsida, blogg, forum, online-tjänster och andra online-lösningar. Du behöver inte hjälp från en webbutvecklare eller programmerare, är det lätt att göra även om du använder Bluehost. Du klickar helt enkelt på den lösning du vill ha, till exempel en traditionell webbplats eller en WordPress blogg eller en färdig-handel och sedan installera detta på din webbplats - i din egen domän som du får med Bluehost. Du kan skala och ändra din webbplats exakt hur du vill ha det.
 2. Det svåra sättet att skapa webbplatsen (rekommenderas inte) är att lära en server språk side programmering som PHP eller ASP, liksom XML, CSS, XHTML, webbdesign och allt annat - och sedan lägga började bygga sidan. Folk tror att de kan lära sig detta i en dag eller en vecka. I verkligheten tar det flera år att bli bra på att skapa webbplatser och skriva funktionell kod.
 3. amatörmässig sätt att skapa hemsida (rekommenderas inte) är att använda en "home-programmet", som FrontPage eller andra program. Du kommer sannolikt att sluta med en mycket ofullständig och amatörmässigt prestanda och en webbplats utan funktionalitet. Dessutom kommer det att vara svårare att uppdatera sidan om du väljer denna lösning.

Det bästa sättet att skapa sidor och tjänster på nätet är därför att använda denna hemsida softweare från Bluehost. Det är billigt, enkelt och du kan göra det själv med bara några musklick, skriv ditt namn på sidan och skapa innehåll. Den tekniska lösningen är klar redan, och du behöver inte expertis för att skapa sidan.

Nu vet du allt du behöver för att komma igång med att skapa professionella hemsidor - utan att behöva betala en webbutvecklare att göra detta åt dig. Det är enkelt, snabbt, billigt och framför allt kul att göra det på egen hand. Dessutom får du en webbplats som är precis som du vill ha det.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.