Web inkomst

Få betalt för dina idéer

Denna artikel kommer att lära dig hur du får betalt för att dela dina idéer med företag och organisationer.

Få betalt för dina idéer

Många företag kommer att betala dig för att komma med bra idéer. Egentligen nästan alla företag som skulle vara övertygad om att din idé skulle vara användbart för deras verksamhet, troligen skulle betala dig om du delat det med dem.!

VIKTIGT Denna artikel är inte OM betalda undersökningar på nätet: Men för många människor betalda undersökningar är en verklig inkomstkälla. För mer information om hur man kan tjäna pengar fylla i enkäter på nätet, se denna resurs på tjäna pengar på betalda undersökningar.

Så, hur kan du få betalt för dina idéer?

Tja, ge mig 2 minuter och jag kommer att förklara hur det fungerar.

Konceptet är enkel:. Du tar dem en idé som de tror kommer att ge dem pengar (eller någon annan intencive), och de kommer att belöna dig i kontanter

Vem kommer att betala dig?

Företag, organisationer eller ibland till och med egenföretagare människor kommer att betala dig för att dela dina idéer med dem (några exempel inom kort). Varför de skulle vilja betala dig är uppenbar. Du ger dem en bra idé, de gör pengar, och de kommer att belöna dig i kontanter.

Det finns i princip två sätt att börja tjäna pengar på detta:

Metod # 1: hitta företag som söker nya idéer

Vissa företag kommer att säga direkt att de söker efter nya idéer, och att om aktie dina idéer med dem, då de kommer att betala dig om de beslutar att använda din idé.

EXEMPEL: Här är ett fåtal företag som kommer att betala dig för dina idéer:

  • ThinkGeek.com betalar du $ 250 i kontanter (eller $ 300 TG gåva cert) om de bestämmer sig för att använda ditt förslag. Dessutom, om du skickar dem helt konstverk som de till slut upp med, kommer de att skicka en extra $ 250 i kontanter. Skicka in din ThinkGeek idé här
  • Innocentive.com är ett annat företag som kommer att belöna dina idéer. Du kan vinna kontanter utmärkelser på upp till $ 1.000.000 för din kreativa lösningar på utmaningar inom företagande och entreprenörskap, kemi, teknik och design, Life Sciences, Math och datalogi, och fysik. De ger öppna utmaningar innovation marknadsplats som läggs av företag, myndigheter och ideella organisationer som söker din hjälp med produktutveckling och andra företag och problem vetenskap. Och naturligtvis har varje utmaning en betydande kassa utmärkelse i samband med det. Om din lösning väljs, så vinner du! Skicka in din miljoner dollar idé här

Exemplen ovan visar att det finns företag där ute villig att lyssna till någon för inmatning, och som kommer att betala för idéer. Men det finns förmodligen hundratals eller tusentals företag på nätet som officiellt säger att de kommer att betala dig för dina idéer. En snabb sökning i sökmotorerna kommer att hjälpa dig att upptäcka mer av dessa stora möjligheter.

Metod # 2: Ge Bra idéer för alla företag

Förmodligen de flesta företag är villiga att betala för dina idéer om de kan använda dina idéer på ett sätt som det är någon större hjälp för deras verksamhet.

Inse att alla företag behöver bra idéer. Alla företag har att göra med utmaningar. Företagen måste ständigt förbättra sig för att stanna i verksamheten. Och det är där du kommer in..

Nästan alla företag har tydliga mål för vad man ska uppnå, och om du kunde ge en idé som skulle kunna hjälpa dem att uppnå sina mål snabbare, ja då kommer de troligen att betala dig för dessa idéer. Allt du behöver göra är att övertyga vad företag du har att göra med att din idé kommer att hjälpa dem att uppnå sina mål snabbare, eller övertyga dem om att dina idéer kommer att hjälpa dem att nå sina mål på ett billigare sätt, mindre smärtsamt sätt, eller helt enkelt på ett mycket enklare sätt.

Hur man tjänar pengar på detta? Först bestämmer inom vilka områden man skulle kunna bidra till alla företag. Till exempel, om du är bra på att organisera ditt hem, försök att tänka på stora att spesific företag kan tillämpa dessa idéer i sin arbetsplats.

Allmänna idéer: Du kan ge idéer som kan vara användbara i alla företag, till exempel en idé som skulle göra medarbetarna mer nöjda och effektivare. Alla företag med anställda kan ha användning för sådan information.

Nisch idéer: Du kan också hitta spesific idéer riktade mot spesific nischer, exempelvis hur enkelt förlänga livslängden på glodfish medan de bor på djuraffären.

Det finns en hel del pengar att tjäna genom att helt enkelt ge dina idéer till företag. Du behöver inte vara expert, men det skulle göra det lättare att sälja din idé om du kunde bevisa att du verkligen vet vad du pratar om.

Metod # 3: Sälja patenter

Enligt definitionen av Wikipedia, är ett patent en uppsättning exklusiva rättigheter som beviljats ​​av en stat till en uppfinnare eller dennes rättsinnehavare för en bestämd tid i utbyte mot en beskrivning av en uppfinning.

Om du har en bra affärsidé, och om du tror att din idé kan vara värt att patentering, så ska du först kontrollera om din idé verkligen är unik och att det inte finns något patent identisk med din idé. Ett bra sätt att söka efter patent är att använda Google Patent Search på google.com/patents. Här hittar du mer än 7 miljoner patent.

Termen "patent" kommer från det latinska ordet patere som betyder "att lägga open". Att få ett patent kommer att kosta dig några pengar, så du kan överväga att sälja själva idén istället för att mottar ett patent. I vissa fall skulle naturligtvis vara ett misstag, i andra fall detta min vara det enklaste och snabbaste sättet att tjäna lite snabba pengar. Vad du kan göra är "låg öppen" din idé med en betrodd person eller ett företag i utbyte mot en belöning. Naturligtvis, se till att du inte spiller bönorna innan du vet att du får din belöning.

Metod # 4: Starta ett företag baserat på dina idéer

Så vad händer om du har en riktigt bra idé, men du vill inte sälja den eller dela den med andra. Sedan finns det bara ett alternativ: Använd din idé att starta ett företag. Låt oss säga att du har en helt ny idé för en webbplats, och du verkligen tror att detta skulle kunna bli en lönsam affär. Vad skulle du göra? Om du vill tjäna pengar, och om du tror på din egen idé, sedan använda den för att generera en fast inkomst för dig själv. Du bör dock notera att de flesta businessees misslyckas i sina första 3-5 åren. Om du vill behålla ditt företag vid liv, så måste du lära dig vad du behöver för att lära sig och tillämpa dina kunskaper.

En bra idé aldrig kommer att göra dig rik. Det är vad du väljer att göra med den idén som kan göra dig en förmögenhet.

Nästan alla företag skulle betala för idéer som de tror kommer hjälpa dem att lyckas

Supreme idéer är en kärna av några framgångsrika företag. Det spelar ingen roll om idén har skapats inuti verksamheten som anställda eller ledningen, eller om tanken har lämnats utifrån av någon annan - det enda som betyder något för företaget självt är att de kan tillämpa idén att hjälpa dem att nå sina mål (utan konflikt med interna värden eller den nuvarande affärsmodellen).

Företagen vill inte bara idéer som fungerar - det är helt avgörande för deras överlevnad.

om dina idéer kunde hjälpa dem, ja då allt du behöver göra för att tjäna pengar är att övertyga de företag som dina idéer kommer att vara av värde för dem, sedan dela dina idéer med dem och få din belöning.

Jag vill tjäna pengar - vad nu?

Prova några av de förslag som nämns ovan. De förslag som anges ovan kan fungera, och sedan igen de inte kan göra det alls för dig.

Eller... kan du bara försöka tjäna pengar från betalda undersökningar. Sägs vara ett säkert sätt att tjäna lite extra inkomst. Jag tvivlar att det kan göra dig rik som vissa hävdar, men säkert betalda undersökningar är ett beprövat sätt att göra extra inkomst på nätet.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.