Web inkomst

Design av webshop

Design av nätbutiken är inte svårt alls, om du följer våra tips här.

Design av webshop

Bluehost är bra om du vill starta en online butikk. Gratis e-commerce website om du köper domän!

Om du är en webbdesigner även då är det bra, men om du inte är, måste du göra något av följande alternativ:

  1. Nätbutik templates (mallar)
  2. Outsourcing av designarbete
  3. Script för att lagra nätbutik

Köp lagra mallar

Ett vanligt sätt att få mycket professionell webbutik design är att köpa färdiga mallar. När du inte längre behöver en dedikerad designer eller sittande att ens försöka göra en snygg design.

De som kan designa också, men ändå vill skapa din egen webbutik konstruktion, vet hur svårt det är!

Köp en butik design av Tempat Monster - världens största och bästa webbplats med tusentals online-butik mallar. Detta rekommenderas starkt. Du kan handla mallar genom att klicka på länken, klicka på "E-handel mallar". Det är design som fungerar oavsett vilken butik du har, men speciellt om du använder färdiga skript butik på nätet, till exempel PrestaShop, Magento, osCommerce, VirtueMart, Zen Cart, öppen vagn -. men som sätter alla handelslösningar

2 Outsourcing av online shop konstruktion

Många kämpar för att skapa en snygg design för din webbutik. Oavsett om du har ett öga för design, eller så kan du inte praktiskt att forma utformad i butiken, så känn dig fri outsourcing av webbutik design en bra lösning.

Besök webbplatsen Freelancer och där hittar du många duktiga designers som kan hjälpa dig billigt. Rekommenderad

3 Använd standardmallar från den färdiga butiken manus

Det vanligaste sättet att starta en butik på nätet på, är att använda sig av de fria skript som kallas öppen källkod. Dessa kan vara svårt att insallere om att göra det själv, men om du gör det via webben, är det mycket enkelt.

Vi har nedan beskrivit hur man ska skapa en webbutik med komplett webbutik script, och sedan kan du enkelt välja mellan många tillgängliga templates. Flera av dessa templates är mycket vackra att se på, och även användarvänlig och funktionell -. så att du kan utnyttja försäljning potentialen i din webbutik

Logotyp till din onlinebutik

Att designa en logotyp för online-butik eller hemsida kan vara svårt om du inte har någon erfarenhet eller kunskap med detta tidigare. Vi ger dig några bra tips.

Alla nätbutiker bör ha en logotyp! Och inte bara någon logotyp, men en bra logotyp! Vi visar dig hur du får bästa logotyp, utan att betala mer än nödvändigt.

Vad gör du om du behöver reparera din bil och inte ha spets på själva bilen? Du tar den till verkstaden, eller låta andra se det.

Samma sak gäller för att skapa en logotyp:

Vad gör du om du behöver en logotyp för webbutik - och vet inte hur man skapar en logotyp nätbutik kommer att gynnas? Du låter någon annan som har kunskap om den göra jobbet?

En webbutik med en ful eller dålig logotyp kan skrämma bort kunderna!

Varför tror du stora företag använder upp hundratals miljoner dollar för att utveckla en logotyp?

De vill inte kasta pengar ut genom fönstret! Logotypen har inverkan på försäljning, hjälper det att få fram ett budskap och ger identitet för företaget. Logo är viktig, även för en liten butik

Så vad gör du när du behöver en logotyp för din butik på nätet, men inte har kompetens att göra en bra logotyp dig själv?

Rätt: Du plockar rätt personer för jobbet

Hitta en frilansare för att skapa en logotyp

Kan du enkelt göra när du utvecklar en logotyp, är att hitta en frilansare på nätet. Oursourcing av dessa uppgifter är mycket lätt att göra via internet.

Kom ihåg att din logotyp är något onlinebutik kommer att associeras med, och det kommer att bli ett viktigt inslag. Därför är det bäst att lämna sådana jobb till professionella designers.

Få en professionell logotyp 1-2-3, detta fungerar:

  1. Gå till webbsidan Freelancer.
  2. Om du inte har registrerat, måste du göra det (gratis).
  3. Klicka "Post Project" för att lägga till ett nytt projekt.
  4. Följ guiden och beskriva projektet. Använd en titel som "Logo design arbete" till exempel).
  5. platsannons budgivning, och om du hittar något som är intressant, kommer du ge jobbet till personen.
  6. Du får logotypen och rätten till den, och sedan betala den person för arbetet - detta görs också via frilansare.

Detta är ett mycket enkelt sätt att få en bra logotyp för en kort tid. Om du går till en svensk myndighet för att få samma jobb gjort, kommer det att kosta dig mycket (many!) gånger vad du betalar för frilansare.

Klicka här för att gå till Freelancer hemsidan

Script för att laga nätbutik

Använd en webbutik skript och skapa din egen webbutik på några minuter, utan programmering kunskap eller avancerad datorkunskap. Detta är något som de flesta kan göra - vi visar dig hur du kommer igång.

Det är enkelt att skapa webbutik, när du har gjort det när du vet hur lätt det är.

Om du skapar online-butik, måste du använda en webhotell. Vad kan vara mer passande än att du kan använda på webben, har också en lösning för e-handel -. som du kan ställa in själv på några minuter

Vissa webbhotell har goda lösningar för nätbutiker, där alla kan ta en öppen källkod skript för nätbutiker. Eftersom det är öppen källkod betyder det att det är väldigt billigt att göra din webbutik.. Och nej, det är inte farligt att använda öppen källkod -! Tvärtom gör de bästa online-butiker i världen på det här sättet, som vi skall förklara

Hur man skapar en online-butik med en färdig-handel skript:

Välj Bluehost till hosting, detta är den bästa vi vet om. Bra om du vill köpa com domäner till rimliga priser. Gratis website om du köper domän (.se, .com, .net och andra).

Gå till en av webhosting ovan och registrera domän du vill ha onlinebutik på.

Sedan, när ni båda har din domän och tillgång till ditt webbutrymme kan du skapa din egen webbutik bara genom att följa sina guider. Det är otroligt enkelt, och du kan läsa igenom allt du behöver.

Om du fortfarande behöver hjälp, kan det vara en idé att göra din webbutik även delvis, men också dels genom outsoucing av svåra uppgifter -. om alls skulle vara några uppgifter som du uppfattar som svårt eller tidskrävande

Detta är det enklaste sättet att skapa en online-butik via färdiga manus - om ett webbhotell som du gillar och som erbjuder "klick-ready"-lösningar för e-handel - och du är målet.

Då återstår bara att lägga till produkter och få kunder till din butik.

Vi har skrivit om hur du får trafik till din webbutik och webbplatsen - något du kan göra mycket enkelt och billigt om du följer våra rekommendationer.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.