Web inkomst

Sociala medier och marknadsföring av webbutiker

Sociala medier kan vara ett bra sätt att få kontakt och få feedback från kunder. Tyvärr har det visat sig att sociala medier som Facebook, Twitter och YouTube är inte den bästa för att få trafik.

Marknadsföring i sociala medier

Sociala medier är inte lika effektiv i att bygga nya kundrelationer, och det är ingen bra marknadsföringskanal, eftersom det är svårt att nå kunden när han / hon är att köpa läget.

Glöm Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube och andra sociala medier. Stora företag lägger kanske miljontals dollar på sociala medier under året för att skapa en "varumärke", men för den allmänna butiksägaren är osannolikt att få i jämförelse med andra former av marknadsföring på nätet.

Slutsats: Sociala medier är inte det mest effektiva kanalen om målet är att öka försäljningen och göra din butik mer lönsam. Ett antal studier stödjer vår påstående, så om du inte vill slösa pengar och tid ut genom fönstret, bör du leta någon annanstans för att öka din butik trafik och försäljning.

Det är bättre alternativ om du vill att trafik till din butik på nätet:

Det finns många sätt att marknadsföra din butik på nätet som är bättre. Det är det bästa och billigaste sättet att öka trafiken är sökmotoroptimering (SEO).

Med SEO du får mest bang i form av insatser och investeringar (kostnader för SEO är minimal ändå). Vi sedan anta att du inte utnyttjar de hyrda sök experter är detta en onödig åtgärd, eftersom du kan lyckas med sökmotoroptimering på egen hand. Vår artikel (se länk) ger dig all den kunskap du behöver för att lyckas och för att få mer trafikk nätbutiken.

Lär dig mer om hur du kan få mer trafik till din butik på nätet med hjälp av en sökmotor inlämnare, och genom att göra enkla åtgärder som förbättrar din position i sökmotorerna.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.