Web inkomst

Domänregistrering: Köp en domän till din webshop

Det är lätt att köpa domänen. Vi tar dig genom processen domänregistrering steg för steg.

Domänregistrering

Domänregistreringsföretag säljer domäner. Börja med att hitta en bra domänregistreringsföretag där du kan köpa en domän Det är många som funderar på att sälja dig domäner, men se till att det är en legitim ICANN ackrediterad registrar du använder. - Vi rekommenderar Bluehost är en av de säkraste och bästa ställen att köpa domäner.

Viktigt att tänka på innan domänregistrering

Innan du börjar söka efter specifika domännamn bör du tänka på vad du ska använda domänen. En webbutik vill att betjänas av en annan typ av domännamn än en blogg, till exempel. Namnet på den domän bör också återspegla den profil du vill butiken att visa utåt.

Välj ett domännamn som är lätt att komma ihåg och lätt att uttala. Om ingen kommer ihåg domän till din onlinebutik var på, kan det vara svårt att hitta den. Använd en enda domännamn utan bindestreck eller specialtecken, inga siffror och inga svenska bokstäver - accent.

Köp. com eller. net domäner om det är gratis, men det finns också inget fel med att köpa. nät eller. info domäner. Bluehost är det bästa och billigaste registrator för internationella domäner (dessa domäner kan med fördel användas i de svenska nätbutiker -. com, till exempel, en fördel i sökmotorerna!

Välj inte fel domänregistreringsföretag. Ovanstående är ett bra alternativ, men det finns också en hel del oseriösa företag som har visat sig goof ut gång på gång genom att glömma att lämna ytterligare registrering ICANN, så att du som domäninnehavaren förlorar domän.

Tillgängliga domäner

Tillgängliga domäner är en domän som ingen annan har registrerat för tillfället.

En domän kostar lite pengar och du kan köpa den för nästan ingenting. Ta reda på hur du kan få tag på så billiga domäner som möjligt.

Det är möjligt att någon har ägt det innan du, men just för tillfället äger ingen det, så att du kan registrera det för bara priset på en domänregistrering avgift.

Upptagen domän

Är domänen du vill ha upptagen? En upptagen domän innebär att människor har köpt och betalat för rättigheterna till domänen. Men det finns några knep för att fortfarande få över den domänen... gratis!

Varje domän måste betala en årlig avgift. Om detta inte betalas inom utsatt tid, kommer du att riskera att förlora din domän. Det innebär att du kan knäppa upp en domän av stort värde vid den tidpunkt då domänen släpps ut på marknaden.

Visserligen är det inte lätt att knäppa upp domäner på detta sätt, eftersom de flesta goda domäner förnyas och om Innehavaren skulle glömma den kommer att hålla registrator domän domän för ett tag i fall domänregistreringsföretag ändra sig, eller de har kontakt med honom och bekräftade att han inte längre vill behålla domänen. Legitima domänregistreringsföretag är att du förstår mycket viktigt.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.