Web inkomst

Bygga din egen hemsida

Lär dig att bygga din egen webbplats enkelt med dessa steg. Du kan ha din hemsida uppe och igång på mindre än en timme!

Bygga din egen hemsida

Enkelt sätt att bygga en webbplats:

bygga en webbplats enkelt med Bluehost. Om du vill ha ett snabbt och enkelt sätt att skapa din webbplats, bör du leta efter en webbplats byggmästare, som låter dig skapa din plats klicka-för-klick. Bluehost har en sådan underhålla med sin gratis hemsida byggmästare. Bluehost är förmodligen en av de bästa hosting-lösningar runt för både amatörer och proffs.

Om du inte redan har en domän, gå till Bluehost och välja sin delas hosting lösning (mindre än $ 5 per månad för Hatchling kontot. Men jag rekommenderar att du går med antingen baby-konto eller Swamp konto).

Hur man väljer ett bra domännamn för din webbplats? För små platser som de platser vi är på väg att göra, det är nog en bra idé att sätta sökord i din domän. Till exempel, om du skapar en webbplats om kontorsmöbler, då din domän kan vara www.bestofficefurniture.com eller något liknande. Tänk på dina mål kunder och ditt totala marknadsföringsstrategi när hitta din domän.

Bluehost ger en 45 dagars pengarna tillbaka-garantiså om du bestämmer dig för att byta till en annan värd senare, så är det inga problem att göra det.

Gå till Bluehost hemsidan

Även webb byggare är ett snabbt och enkelt sätt att bygga en hemsida, de har också sina nackdelar. För att få maximal kontroll över din webbplats måste du bygga din webbplats själv.

Bygga en webbplats själv

Nu kommer vi inte att ge dig ett annat HTML guide eller CSS tutorial. Du kan hitta tusentals av dem gratis på nätet. Vad vi ska göra är att kortfattat gå igenom hur du bygger en hemsida på egen hand, och gradvis hur man använder mer avancerade tekniker.

Vi ska börja med grunderna för att bygga en hemsida, och sedan gå vidare till mer avancerad programmering och metoder.

Hosting och domän

du behöver en plats att lagra din webbplats (webbhotell), och du behöver en adress för det (domän). Du kan köpa en domän från ett domänregistreringsföretag och webbhotell från ett webbhotell. Jag rekommenderar att du köper både dina domäner och ditt webbhotell från Bluehost. Om du vill lära dig mer om webbhotell, se bonusen artikeln om värd.

Sketchup och struktur

Innan du börjar utveckla din hemsida, är det alltid en bra idé att tänka på de webbplatser struktur och presentation i ett grovt sätt.

Du skulle också vilja tänka på strukturen på din webbplats.

Du bör alltid börja med slutresultatet i åtanke när man bygger webbplatser. Hur kommer det att se? Hur kan du navigera på webbplatsen? Vad kommer webbplatsen göra för dina användare? Vad kommer du vinst från att bygga och underhålla den här webbplatsen?

Underhåll

Innan du kan börja skriva någon kod behöver du några program. Du har förmodligen ett verktyg installerat på din dator redan. Det kallas anteckningsblock och integraded i alla Windows-system. Saknar dock detta verktyg en hel del funktioner.

Jag rekommenderar att du använder Adobe Dreamweaver, som är den i särklass mest populära program för att utveckla webistes för professionella webbutvecklare.

Om du vill ha en fri alternativ du kan använda NUV. NUV möjliggör WYSIWYG redigering av sidor, vilket gör webb skapande så enkelt som att skriva ett brev med din ordbehandlare. Dessutom: Integrerad filhantering via FTP. Helt enkelt logga in på din webbplats och navigera bland dina filer, redigera webbsidor i farten, direkt från din webbplats, Pålitlig HTML-kod skapelse som kommer att arbeta med alla dagens mest populära webbläsarna, hoppa mellan WYSIWYG redigering och HTML med hjälp flikar; flikar redigering för att göra arbetet på flera sidor en snap, kraftfullt stöd för formulär, tabeller och mallar,. Det enklaste att använda, mest kraftfulla Web Authoring System för Desktop Linux, Microsoft Windows och Apple Macintosh-användare

Avancerade användare kan föredra antingen UltraEdit eller TextPad som ett alternativ till Dreamweaver. Men det finns helt enkelt ingen webdeveloper verktyg så kraftfull som Dreamweaver.

HyperText Markup Language

HTML är det dominerande märkspråk som används för webbsidor. Språket beskrivs strukturen för textbaserad information i ett dokument.

Du absolut måste lära grundläggande HTML innan du kan börja utveckla webbplatser. Eller egentligen, behöver du inte till, kan du använda vad-du-ser-är-vad-du-får redaktörerna som NUV (Dreamweaver gör också har förmågan att bygga dina webbplatser i WYSIWYG-läge). Men om du vill tjäna pengar på nätet, och om du vill lyckas på det, skulle du investera bättre några timmar att lära sig grunderna i HTML.

HTML är verkligen enkelt och lätt att lära. Här är några källor där du kan lära HTML gratis:

Ladda upp dina filer

Vi är fortfarande på den grundläggande nivån. När du har ett webbhotell, om du har en domän, och när du har en HTML-filer redo att laddas upp, måste du använda ett FTP-program för att överföra filer från din dator och på servern (på din värd).

Om du inte har en FTP-programvara installerad, få det nu. Du kan köpa FTP (File Transfer Protocol) programvara, eller få det gratis (lagligt). Här är tre GRATIS alternativ för dig:

Ovanstående är bara några alternativ, finns många mer.

Ladda upp din webbplats eller enstaka filer (till exempel index.htm eller index.html). Om du har några problem ska du kontakta din värd och support kommer att hjälpa dig.

Lägga till grafik till din webbplats

En hemsida utan grafik är mest sannolikt ganska tråkigt. I Dreamweaver kan du infoga bilder med verktygsfältet.

dock inte blanda användningen av fullständiga URL och relativa URL (för SEO ändamål).

CSS: Cascading Style Sheets

Om du aldrig har använt Cascading Style Sheets (CSS) innan, då du kommer att bli förvånad av denna enkla mekanism som kan hjälpa dig att spara enorma mängder tid när man bygger webbplatser.

CSS är en mekanism för att lägga stil till exempel teckensnitt, färger och avstånd till din webbplats.

HTML kan användas både för presentation och innehåll, är CSS ning ska användas för presentation bara.

kraften i CSS ses bäst när du använder externa stilmallar. Mening, att du har något att säga, document.html, och i denna fil som du förklarar att stilen lagras inuti en extern fil, cascadingstylesheets . Css .

Inne cascadingstylesheets.css kan du lagra CSS-kod, till exempel:

body {background-color: white; färg: svart, font-size: 12px; font-family: Verdana;}
p {line-height: 22px;}
a, a: hover {text-decoration: underline;}
a: hover {color: # F00;}

För en introduktion till CSS, läs CSS Tutorial: börjar med HTML + CSS vid w3.org att lära sig grunderna i CSS.

W3Schools.com också ger en utmärkt tutorial på CSS, se www.w3schools.com/css / css_intro.asp.

avancerade CSS-användare, rekommenderar vi att du tar en titt på A List Apart för innovativ användning av CSS. Se alistapart.com / ämnen / kod / CSS /.

Du kanske också vill validera (kontrollera om din kod håller jämna steg med de standarder) dina CSS dokument, använd jigsaw.w3.org/css-validator /.

Server Side Programspråk

Server Side programmering radikalt minskar den tid det tar att skapa webbsidor, naturligtvis, måste du behärska det först. Genom att använda en server språk side programmering på din webbplats kommer du att kunna skapa mer dynamiskt innehåll. Nedre raden men: serversidan programmering hjälper dig att tjäna mer pengar. Detta sista påstående kan tyckas bizzare, men det är tur. Du kommer att spara tid, och du kan göra så mycket mer med dina webbplatser när du börjar använda program serversidan effektivt i dina webbplatser.

Det finns många olika serversidan programmeringsspråk:

  • PHP - Computer skriptspråk och serversidan språk konstruerade för att tillverka dynamiska webbsidor. Denna sajt är byggd med PHP. Se adressfältet i webbläsaren. Den sista delen av URL: "bonus_website.php" och det är den fil som producerar den sida du är på just nu. Egentligen har vi ordnat det på ett sådant sätt att det finns många filer som är involverade i att producera den här filen (en. Php-fil för huvudet, ett för botten och en för innehållet). Simple PHP är perfekt för nybörjare, men bra för för avancerade användare också.
  • ASP.NET är en uppsättning av utveckling webbapplikation teknik som marknadsförs av Microsoft. Programmerare kan använda den för att bygga dynamiska webbplatser, webbapplikationer och XML webbtjänster. Det är en del av Microsofts. NET-plattformen och är efterföljaren till Microsofts Active Server Pages (ASP) teknik.
    extern resurs: www.asp.net

Det finns många andra serversidan språk samt, såsom JSP, Lasso, Escapade, SMX, Lua Server Pages. Du kan även använda objektorienterad programmering språk som Ruby för att skapa webbplatser, eller åtminstone Använd OOP språk för att bygga delar av dina webbplatser.

Databaser

Lika viktigt som att lära och tillämpa användningen av åtminstone en serversidan språk, bör du lära dig också hur man arbetar med och bygga databaser som ska användas med din webbplats. En databas är en strukturerad samling data som lagras i ett datorsystem. Jag har flera stora databaser som lagras säkert på servrar på vår värd. I vissa av dessa databaser har jag lagrat information om kunder, och i andra databaser jag har lagrat artiklar, till exempel.

Jag föredrar att använda MySQL. Det finns en stor guide över på w3schools.com/sql / som kommer att lära dig grunderna i SQL.

Om du använder servern PHP side språk, och vill attatch en MySQL-databas tillsammans med den, råd jag använder den officiella sajten för programmeringsspråk att lära sig att göra detta. Således skulle jag rekommendera dig att gå till http://php.net/mysql.

Användbarhet

Användbarhet är en annan viktig fråga när man bygger webbplatser.

Om du spendera lite tid att forska de medel som omnämns på denna sida kommer jag garantera att du kommer lära dig att bygga dina egna avancerade webbplatser i ingen tid alls. Du behöver inte köpa massor av böcker att lära sig att bygga avancerade webbplatser. Till exempel innehåller PHP manualen nästan allt du behöver veta om PHP.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.