Web inkomst

System för betalning i onlinebutiker

Läs om de olika systemen för betalningar och ut ur korgen i nätbutiker här.

Betalning i webbutiker

Det finns många sätt att acceptera betalning från kunder i en butik. De vanligaste är kreditkort (betalkort), kreditkort, PayPal faktura och postförskott.

De flesta nätbutiker erbjuder betalning med kreditkort. Detta är ett mycket vanligt sätt att betala på den svenska nätbutiker. Det finns visserligen några avgifter i samband med att acceptera den här typen av betalning, inklusive uppläggningsavgifter samt månadsavgifter samt arvoden för varje betalning mottagits.

COD gör det lite dyrare för kunden, men ger en extra säkerhet än om du bara bifoga en faktura i transporten. Med COD betalar du efter att paketet skickas, men innan-paketet levereras ut till kunden. Med en bifogad faktura får du betala efter att kunden har packat upp och förmodligen även använt förpackningsstorlekar - och du också riskerar få betalt, och även om den är uppenbart rapportering organ som kan hantera det här jobbet, det kommer är kostsamma och tidskrävande för dig.

PayPal är en bekväm betalningslösning att genomföra och via PayPal kunder kan betala med ett antal andra betalningsalternativ såsom kreditkort och kreditkort.

Calling själv: Om du har möjlighet, kan också kunden att samla objektet själv på din / ditt lager. Detta är i många fall det billigaste alternativet för kunden, om kunden bor i närheten.

Behöver du hjälp att skapa en betalningslösning till din webbutik?

Det kan vara svårt att skapa online-butik på egen hand. Oavsett om du behöver hjälp med att ställa upp en komplett betalningslösning, eller om du har andra saker du behöver hjälp med, kan det vara en bra idé att få professionell rådgivning. Vi rekommenderar hemsidan Freelancer, där du lägga dina projekt och hitta bra och billiga hjälp från kvalificerade personer.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.