Web inkomst

Starta webbutik

Det har aldrig varit lättare att starta en webbutik! Starta egen webshop snabbt och enkelt med vår hjälp! Här är en gratis guide som visar dig hur du ska gå till att utveckla, lansera och driva en butik på nätet. Här får massor av inspiration när du ska starta nätbutik.

SEO - sökoptimering

SEO - sökoptimering

SEO är att få trafik från sökmotorer som Google, Bing, Yahoo och Kvasir. Lär dig hur du får mer trafik till din onlinebutik här.

Skapa webshop

Webbutik guide: Introduktion till att skapa webshop

Läs vår guide och starta onlinebutik på 1-2-3! Vi har samlat all information och länkar du behöver för att starta och driva webbutik.

Design av webshop

Design av webshop

Design av nätbutiken är inte svårt alls, om du följer våra tips här.

Webbhotell för din webbutik

Webbhotell för din webbutik

Webbhotell är en grupp av servrar (datorer) som innehåller datafiler, och används av nätbutiker. För att vara tillgängliga online, din webbutik finns på en server i ett nät.

Bygga din egen hemsida

Bygga din egen hemsida

Lär dig att bygga din egen webbplats enkelt med dessa steg. Du kan ha din hemsida uppe och igång på mindre än en timme!

Outsourcing / freelance

Outsourcing av webbshop: Använd frilansare

Låt någon annan ta hand om utvecklingen av ditt företag. Outsourcing är enklare än någonsin. Skicka ut din webbutik anbud och få en billig och bra slutprodukt som fungerar precis som du vill ha det.

Domänregistrering

Domänregistrering: Köp en domän till din webshop

Det är lätt att köpa domänen. Vi tar dig genom processen domänregistrering steg för steg.

Reklam och marknadsföring

Reklam och marknadsföring av din webshop

Viktigt meddelande webshop kostar inte nödvändigtvis pengar. Om du ändå väljer en annons strategi som innebär kostnader, inga målet roll kostnaden för annonserna kommer att leda till en vinst i nätbutiken som överskrider din annonsbudget.

Dropshipping

Dropshipping

Välj dropshipping istället för att börja en traditionell butik! Fördelarna är många: du inte äger inventering, det är billigt och enkelt att komma igång, och du lämnar packningen och transporten till återförsäljaren.

Marknadsföring i sociala medier

Sociala medier och marknadsföring av webbutiker

Sociala medier kan vara ett bra sätt att få kontakt och få feedback från kunder. Tyvärr har det visat sig att sociala medier som Facebook, Twitter och YouTube är inte den bästa för att få trafik.

Viral marknadsföring

Viral marknadsföring

Viral markedsføring (viral marketing) er ofte en effektiv form for markedsføring, dersom strategien lykkes. Lær om hva viral markedsføring er, og hvordan du kan bruke det til å få flere kunder, mer salg og å øke profitt.

Betalning i webbutiker

System för betalning i onlinebutiker

Läs om de olika systemen för betalningar och ut ur korgen i nätbutiker här.

Hackad nätbutik?

Hjälp! Min nätbutik har blivit hackad!

Har din onlinebutik eller webbplats blivit hackad, eller skulle du hindra det från att vara där? Här är några tips som kan visa sig vara mycket värdefullt för alla webbplatsägare.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.