Web inkomst

Bli rik långsamt

Inte alla har ambitionen att bli rik snabbt. Det finns ingen anledning att skynda, de som tar sig tid att hjälpa dig att få rik långsamt.

Bli rik långsamt

Det är svårt att ge ett bra recept på hur man blir rik snabbt, eftersom det är svårt att kopiera dem som har gjort detta.

är dock inte så svårt att bli rik sakta, vill jag hävda faktiskt att det är så lätt att vem som helst kan göra det om de tar sig tid att hjälpa!

Hur man blir rik på några år

Jag har redan skrivit om att göra snabba pengar och bli rik snabbt. Problemet är att det är ganska svårt att bli rik snabbt, även om det är möjligt. Vad du måste göra då innebär till exempel att tjäna pengar på valutahandel.

För att bli rik snabbt, måste du ha god kunskap inom ekonomi och handel, eller så kan du uppfinna någon form av guldgruva och pengarna maskinen (exempel: han som skapade Facebook) eller om du bara behöver ha tur. Har du motivation att arbeta hårt för ett par år du förmodligen bli rik, men många saknar den energi som behövs för att lyckas i en sådan. starta företag.

Planerar att vara rik i framtiden

Vem som helst kan lyckas bli rik. Allt som krävs är en bra plan och motivation att genomföra det.

Nedan följer ett enkelt recept på hur man blir rik. Det kommer att ta tid, kanske så mycket som 20 år eller mer, men det är inte ett särskilt svårt plan att följa:

 1. Noggrann utgifter. Ställ in din budget. Ingen har varit rik ta itu konsumentkrediter och köpa bilar de verkligen inte har råd. Låt det finnas en korrelation mellan levnadsstandard, konsumtion och inkomster.
 2. Skapa en bofferkonto. i händelse av oförutsedda utgifter, allvarlig sjukdom, misslyckas med att lämna in en inkomst, eller andra finansiella problem. Hur mycket pengar bör du ha i bufferten konto? Jag är bekväm med det belopp som motsvarar den täckande konsumtion och utgifter under de tre månader framåt.
 3. Ta alla fördelar. Gör en insats för att få den bästa räntan på banken, fördelarna med jobbet och så vidare.
 4. Minska skulden. Om du tjänar pengar för att ha skuld, bör du arbeta aktivt för att minska kraftigt skulden. Skuld bryter ner din personliga ekonomi, intäkter bygga upp ekonomin. Vissa former av skuld kan vara nödvändigt eller ens fördelaktigt, till exempel. i vissa fall, ökade locket faktiska räntekostnader.
 5. Sparande och investeringar. Många har inte lärt sig värdet av att spara. De som ständigt använder upp vad de tjänar kommer aldrig att bli rikare. Avsätta en stor mängd som möjligt varje månad till besparingar eller andra åtgärder som bidrar till att öka din förmögenhet. Du behöver inte nödvändigtvis rädda banken, det finns andra alternativ också. Ge dina pengar möjlighet att dubbla, inte lägga det hela på ett bankkonto med dålig ränta. Endast investera i saker som du förstår, men tar sig tid att lära sig nya sätt att spara. Att spara i aktier borde göra mer.
 6. Spekulera. En viss del av vad du tjänar, kan du investera i mer riskfyllda projekt. Det skulle vara riskabelt och dumt att spendera alla sina pengar på riskfyllda investeringar, utan en del av vad du tjänar, bör öronmärkas för mer riskfyllda investeringar. Varför? Eftersom den ökade risken innebär också möjlighet till större avkastning. spekulera i valuta är ett exempel på ett mer riskfyllt sätt att investera pengar.
 7. Tjäna pengar. För att bli rik måste vara betydligt högre intäkter än kostnader. Med en vanlig lön, de flesta av lönerna till levnadskostnaderna.
 8. Högre lön. För att tjäna mer pengar, kan du göra saker som ber om mer pengar, hitta ett bättre betalt jobb, en utbildning för att få tillgång till de högst betalda yrken, osv
 9. Extra inkomst. En annan sak du kan göra är att komplettera sin inkomst med lite extra inkomster från andra källor.
 10. Skatt - den största kostnaden Det finns inget så dyrt som att tjäna pengar.. Tjäna pengar kostar pengar. Kapitalskatt på 28% ska betalas på inkomster som genereras från de pengar du redan har, t.ex. inkomster från ränta eller sparande. Skatter på arbete varierar, men det lönar sig att söka möjligheterna, till exempel företagare flyttar verksamhet utomlands. Fånga alla skatteavdrag på din deklaration.
 11. Köp billig. Oavsett om du köper ett hus, bil eller mjölk i affären så tänk på hur mycket du måste betala. Billigt är inte samma sak som dålig kvalitet, men om du har två identiska produkter du köper en som innebär lägst kostnad för dig.
 12. Förbruk < utgifter. Spendera mindre än du tjänar.
 13. Köp bara det du behöver. Allt annat kan du köpa när du blir rik...

Varje person i ett industrialiserat land som följer ovanstående tips kommer att få rika under de närmaste 10-20 åren.

Vill du inte vänta så länge för att vara rik? Här är några tips på bli rik snabbt.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.