Web inkomst

Kopiera andra traders automatiskt

Senaste inom sociala trading är att kopiera andra traders: Kopiera de bästa aktörerna på marknaden.

Kopiera andra traders automatiskt

Traditionell daytrading är på väg ut, och in kommer nya handelsstrategier. Idag ser vi framväxten av två nya sätt att bedriva handel och trading på webben:

  • Handel med algoritmer - som i dagligt tal kallas också för robot handel. Ny teknik har gjort det möjligt att ställa in parametrar för när en aktie (eller andra värdepapper) skall handlas. Med ett datorprogram kan vanliga handlare utföra tusentals order per sekund!
  • Social trading - Sociala nätverk har förändrat vårt sätt att kommunicera och det har förändrat informationsbehandling. eToro är den finansiella svaret på Facebook. Som världens största investeringsnätverk med över 2,5 miljoner aktiva handlare har eToro öppnat för nya möjligheter. Rekommanderas!

Varning! Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna innan du börjar investera. Valutahandel, aktiehandel, och CFD handel innebär betydande risk för förlust.

Algoritmisk handel / robot handel

Algoritmisk handel med robotar kan utföras med hjälp av sofistikerade applikationer.

Vi har sett hur vi kan använda den avancerad handel program Plus500 för att handla med aktier, råvaror, valutor, index och CFD på ett sätt som tidigare inte varit möjligt.

Robot Trading har kommit att bli, men de känslor av den nya tekniken är blandad. Ett antal svenska investerare har uttryckt sin skepsis, eftersom algoritmisk handel har redan vänt upp och ner på hur börser världen över arbetet.

Du kan utföra tusentals transaktioner varje sekund, bokstavligen. Under den tid det tar att blinka ögonen, kommer du genom en algoritm skulle ha agerat i hundratals aktier.

Ett problem med algoritmisk handel är att det är svårt att upprätta en algoritm som ger bra prestanda, speciellt för privata aktörer. Det är också bevisat att människor kan lura dessa algoritmer.

Social trading med eToro

Sociala investeringsnätverk har blivit idag ett mycket populärt sätt att handla.

Över 2,5 miljoner handlare använder redan eToro till social handel. De är världens största sociala tradingplatform och en pionjär och ledare inom social trading.

eToro har trading verktyg som gör det möjligt att handla på ett enklare sätt. eToro erbjuder valutahandel och handel i råvaror, men det är fullt möjligt att de kommer att expandera med aktiehandel inom kort.

Med eToro kan du:

  • se vem som är vad handlare i realtid.
  • följa de bästa handlare och
  • automatiskt kopiera allt de gör på marknaden.

Social handel med eToro är framtiden för alla investerare och traders. Prova sociala handel med eToro gratis här

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.