Web inkomst

Programvara för handel med aktier

Vi kommer att titta på olika typer av handel program aktiehandel.

Programvara för aktiehandel

Flera skärmar gör det lättare att hålla ordning när handla med aktier. Trycka på Alt + Tab på tangentbordet eller liknande lösningar är också en funktionell lösning.

Vilket handel program är bäst? Smaken är som baken, men Plus500 har många bra program, om du vill handla via telefon, i din webbläsare eller om du kommer att ha en sofistikerad programvara på din dator. De har gratis demoversioner av sina handelssystem, läs mer på CFD-tjänsten Plus500. *Din kapital är i fara!

Ska du köpa noterade aktier måste använda handel programvara. Det kan finnas installerad på datorn (datorprogram), eller programmet kan köras över en tredje part sever över internet (online-handel programvara).

Nätverksanslutna Traders vs nedladdningsbara program

En modern trend när det gäller programvara och inte bara aktiehandel program är att du inte behöver ladda ner ett separat program för att använda programvaran. Med andra ord, är programvara som en integrerad del av din webbläsare.

Fortfarande finns det många fördelar med ett oberoende datorprogram till aktiehandel. Det är förmodligen bäst beror på personlig smak, för online handel programvara kan vara lika bra som skrivbordsapplikationer.

Varning! Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna innan du börjar investera. Aktiehandel, valutahandel och CFD handel innebär betydande risk för förlust.

Handel via webbläsare

Webbläsare är program som Internet Explorer, Safari, Opera, Firefox, Google Chome. Genom dessa program kan du handla aktier direkt på Internet utan att behöva installera tredje part.

Det finns många aktiemäklare som erbjuder lösningar för handel direkt via webbläsaren. Vissa är definitivt bättre än andra.

Plus500 erbjuder aktiehandel direkt via webbläsaren. De har möjligheter att handel och CFD-handel. Du kan handla direkt i webbläsaren (via deras "Web näringsidkare") eller så kan du ladda ner en yrkesmässig handel program som används på datorn. De stöder också handel via mobiltelefoner (smartphones) och tabletter.

Plus500 rekommenderar det mycket för dem som vill ha en bra och billig lösning för handel i aktier och CFD. Du kan prova programmet gratis att göra upp ditt eget

Plus500 rekommenderar det mycket för dem som vill ha en bra och billig lösning för handel i aktier och CFD. Du kan prova programmet gratis att göra upp ditt eget sinne, här är en gratis demo av aktiehandel programvara.

Alla online mäklare i Sverige har sina egna lösningar för handel via webbläsaren. Det finns många hantera lösningar för detta. Se även lista över svenska online mäklare.

Andra tjänster som är väl kända är Google Finance, informativ och bra service med en rad TA verktyg, men Google har inte fått aktier från Oslo Börs i ännu tyvärr. BigCharts har diagram, även från svenska företag / Oslo Børs och interaktivitet med Java, men personligen tror jag inte att det är tillräckligt bra för att så mycket.

Trading Software / nedladdningsbara program

Desktopapplikationer för handel befriar dig från att behöva använda en webbläsare, och alla problem och säkerhetsbrott som olika webbläsare kamp. Jag

Desktopapplikationer för handel befriar dig från att behöva använda en webbläsare, och alla problem och säkerhetsbrott som olika webbläsare kamp. Jag vet att de flesta av de nuvarande programmen i denna grupp, och ger en snabb recension nedan.

Plus500 erbjuder en gratis nedladdningsbar programmet handel och CFD-handel. Mycket bra affär lösning! De också online-program som du inte behöver installera något. Förutom handel med aktier du kan handla Forex, index och ETF via Plus500. Vi rekommenderar Plus500 till alla som vill handla aktier, valutor eller råvaror i CFD-format på webben.

Övriga tekniska analysprogram som kan kontrolleras ut:

- Plus500 charts
- Multicharts (multicharts.com)
- Viking (avanzavikingen.se)
- MetaStock (equis.com)
- Wintrade (nordnet.no)
- Invest Tech ( investtech.com)

Många av ovanstående är långt ifrån gratis, och kostar mycket pengar. Såvida du inte planerar att handla på allvar och med stor volym är nog inte så många som är relevanta här. Ska du köpa prenumerationer eller handel programvara som används av proffsen så du måste vara beredd att öppna plånboken och betala upp till 15.000 per år för detta.

Av ovanstående rekommenderar vi CFD-tjänsten Plus500. *Din kapital är i fara!

Detta är en super snabbt, enkelt och gratis handelssystem att handla CFD i råvaror, valutor, index, aktier med mera.

Aktiehandel via mobil

Dagens mobiltelefoner är små datorer. Med en modern mobiltelefon kan du nu handla aktier var som helst i världen där det finns mobiltäckning.

Handel via mobil har blivit mycket utbredd, och detta har lett till ett stort fokus på handelsapplikationer anpassade till mobiltelefoner. Kvaliteten på de många ansökningarna om aktiehandel på mobiltelefoner är förvånansvärt bra, även om det inte är en ersättning för en välutrustad handel kontor med superdatorer och flera bildskärmar sida vid sida.

Utvalda tjänster för aktiehandel via mobiltelefon:

  • Mobil handel på Plus500 kan användas för handel och CFD-handel. De bryter många andra online mäklare på pris och prestanda. De har lösningar för dem som vill handla direkt i webbläsaren, och en installerbar ansökan för dem som vill ha en mer sofistikerad handel lösning. Med Plus500 ka
Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.