Web inkomst

Handla aktier från mobilen

Nu är det lätt att utföra CFD aktiehandel från mobil. Få en snabb genomgång av de olika alternativen.

Handla aktier från mobilen

Ett exempel på hur lätt det är att komma igång handel på mobilen. Inom 5 minuter kan du börja handla med stegen nedan:

Välj en nätmäklare som erbjuder handel i mobilen. Vi rekommenderar Plus500 (CFD-tjänst / din kapital är i fara) De har en bra mobila applikation.

Varning: Kom ihåg att CFD:er är en produkt med hävstångseffekt, vilket kan innebära att du kan förlora hela det insatta beloppet. Att handla med CFD:er kanske inte passar för dig. Därför ska du se till att du förstår de risker som det innebär.

Det är inte svårt att komma igång med trading via mobiltelefon! Det är självklart att en mobiltelefon inte kan ersätta en dator för all trading. Du kan utföra fint handel på mobil, men om du sitter under en längre period eller att göra en detaljerad analys, kommer det att vara lite besvärligt att utföra trading via mobilen.

Som komplement till vanlig trading är mobilhandel fortfarande utmärkt. Metoden ovan är ett bra sätt att prova handel på mobil, och även et sätt att tjäna lite pengar utan att risikera egna pengar.

Innehåll på dessa sidor omfattas upphovsrätten. Användning utanför upphovsrättens gränser tillåtet inte. Innehåller länkar till externa webbsajter från tredjepart och vi kan inte hållas ansvariga för innehållet på dessa webbsidor. Handla bara vad du har råd att förlora och vara säker på att du förstår riskerna. Trading innebär betydande risk för förlust. All exponering i samband med info här görs helt och fullt på din räkning och risk. Vi är inte ansvariga för förluster som uppstår direkt eller indirekt genom användning av informationen på denna webbplats.